30 Nisan 2011 Cumartesi

Hüseyin Köroğlu İle Röportaj


KOLLAMA’NIN ASİ PİKEASI; Ben Bir Köylü Çocuğuyum!

Kollama’nın Pikeas’ı Hüseyin Köroğlu yaşadığı köyün yazlık sinemasında izlediği Türkan Şoray, Kadir İnanır, Kemal
Sunal, İzzet Günay, Cüneyt Arkın gibi efsanelere hayran olup “onlardan neyim eksik” diyerek oyuncu olmaya niyetlenir…


SAMANYOLU TV’de yayınlandığı ilk günden itibaren her hafta ilgiyle izlenen Kollama dizisinin Pikeas karakterini canlandıran Hüseyin Köroğlu Kehkeşan Dergi için konuştu… Kemal Sunal, Kartal Tibet, Türkan Şoray, Fatma Girik ve
daha birçok ünlü isimle çalışmış olan Hüseyin Köroğlu ile tiyatro oyunundan oyunculuk geçmişine, özel yaşamından tutunda gelecek projeleri ve daha nice konulara değindiğimiz bir söyleşi yaptık. İşte Kehkeşan okurları için keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik;

Hüseyin Köroğlu kimdir? Kendinizden biraz bahsedebilir misiniz?

1964 yılında KKTC’nin Gazi Magosa’ya bağlı Gönendere Köyü’nde doğdum. İlköğretimi Gönendere’de, Liseyi Lefkoşa Türk Lisesi’nde, üniversiteyi Ankara Devlet Konservatuarı’nda okudum. Konservatuar’ın Tiyatro Bölümü’nü bitirdim. Askerliğimi yaptıktan sonra İstanbul Büyük Şehir Tiyatroları’na 1989’da dahil oldum. 1989’dan itibaren 40’a yakın oyunda oynadım. Bunların içinde Othello, Abdülhamit, 4. Murad adlı oyunlar(Nasıl olduysa bana ödül de verdiler.)var.

---

Devamı Kehkeşan Dergisi Mayıs Sayısı'nda...

29 Nisan 2011 Cuma

Kollama 126. Bölüm IZLE & Indir

Kollama 126. Bölüm IZLE & Indir



Hastanede tutuklu halde bulunan Pikeas, kaçmayı başarır. Öğrendiği bazı gerçekler karşısında, planlarını değiştirmek zorunda kalır. Çünkü artık Memduh’un, onun kirli işlerine alet olmayacağını anlar.

Kendilerine ihanet ettiğini düşündükleri Memduh’un aslında Mazhar Bey ile çalıştığını öğrenen Yiğit ve Amir Necip, şaşkınlıklarını gizleyemez. Ancak Pikeas, Memduh’u kaçırır ve rehin alır. Amacı Yiğit’i planlarına ortak etmeye çalışmaktır.

Kollama'ya Plaket


Başpolisliğe yükselen polislere rütbeleri takıldı

Hatay Dörtyol Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan 13 polise Ticaret Odası salonunda düzenlenen törenle başpolislik rütbeleri takıldı. Rütbe takma törenine Kaymakam H. Hasan Özyiğit, Emniyet Müdürü Numan Şahapoğlu, emniyet mensuplarının aileleri, çocukları ile Samanyolu TV’deki Kollama dizisinin oyuncuları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'ndan sonra Emniyet Müdürü Numan Şahapoğlu, başpolislik sınavına girerek başarı gösteren polislere başarılar diledi ve hayırlı olsun dedi. Şahapoğlu, polislerin aldığı bu rütbelerin polislerin kişiliklerini değiştirmeyeceğini ve görev aşkıyla hizmet yapmaya devam edeceklerini belirterek, görev sorumluluklarının artacağını vurguladı.

Emniyet personelinin çok büyük fedakarlıklar göstererek görevlerini yaptıklarını dile getiren Dörtyol Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, "Gösterilen bu fedakarlık dolayısı ile zaman zaman ailelerine, özellikle eşlerine ve yavrularına zaman ayıramadıklarını çok iyi biliyoruz. Bizler de eşlerimize ve çocuklarımıza yeteri kadar zaman ayıramıyoruz. Ama biliyoruz ki yaptığımız bu meslek, bu iş kutsal bir görevdir. Ondan dolayı bu fedakarlığı yapmamız gerekiyor." dedi. Özyiğit, başpolislik sınavında başarılı olan polisleri kutlayarak, görevlerinde başarılar diledi.

Daha sonra sınavı kazanan 13 polis memuruna Kaymakam H.Hasan Özyiğit, Emniyet Müdürü Numan Şahapoğlu ve Kollama dizisi ekibi tarafından başpolislik rütbesi takıldı.

Emniyet Müdürü Numan Şahapoğlu, Kollama dizisi oyuncularına Polis Teşkilatı'nın tanıtımına yapmış oldukları katkıdan dolayı şükran plaketi verdi.


Daha fazla resim icin tikla!

Kollama Dizisi Oyuncuları Gümüş Koleji'nde

Kollama Dizisi Oyuncuları Gümüş Koleji'nde

Samanyolu Televizyonu'nun sevilen ve yüksek reytingle izlenen Kollama dizisinin başrol oyuncuları Gümüş Koleji'ni ziyaret etti. Gümüş Koleji ziyaretinde; Kollama dizisinin başrol oyuncularından Mehmet Özgür (Necip Amir), Orhan Bıyıklı (Yiğit) Ertan Kılıç (Memduh), Osman Kot (Hayri) ve dizinin yapımcıları yer aldı. Öğrenciler tarafından sunulan konserin ardından sanatçılara hediyeleri takdim edildi.



Daha fazla resim icin tikla!

28 Nisan 2011 Perşembe

Kollama 126. Bölüm Özet & Fragman

Kollama 126. Bölüm Özet & Fragman

Memduh’un ajan olmadığı anlaşılıyor




Her bölümü merakla beklenen Kollama’da bu hafta heyecan yine dorukta…
Hastanede tutuklu halde bulunan Pikeas, kaçmayı başarır. Öğrendiği bazı gerçekler karşısında, planlarını değiştirmek zorunda kalır. Çünkü artık Memduh’un, onun kirli işlerine alet olmayacağını anlar.
Kendilerine ihanet ettiğini düşündükleri Memduh’un aslında Mazhar Bey ile çalıştığını öğrenen Yiğit ve Amir Necip, şaşkınlıklarını gizleyemez. Ancak Pikeas, Memduh’u kaçırır ve rehin alır. Amacı Yiğit’i planlarına ortak etmeye çalışmaktır...

Samanyolu TV’de 29 Nisan Cuma günü saat 19.40’ta

26 Nisan 2011 Salı

Kollama Kitap Ayraçları

Kollama Kitap Ayraçları


Tüm zamanların en çok ses getiren dizisi Kollama

Tüm zamanların en çok ses getiren dizisi Kollama


Tüm zamanların en çok ses getiren polisiye dizisi Kollama güncel politiği ekranlara sürükleyici öykülerle getirmeye devam ediyor...

23 Nisan 2011 Cumartesi

Kollama dizisinin oyuncuları sevenleriyle şenlikte buluştu

Kollama dizisinin oyuncuları sevenleriyle şenlikte buluştu

Samanyolu Televizyonu'nun sevilen dizisi 'Kollama'nın başrol oyuncuları ihtiyaç sahibi öğrenciler için Bursalı kadınlar tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen 'Bursa Eğitim ve Kültür Şenliği'ne katılarak destek verdi.

Şenlik kapsamında düzenlenen söyleşide sevenleri ile uzun süre sohbet eden oyuncular, şenlik alanını da gezerek hayranları ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Oyuncular, BUSEDER Başkanı Berna Küçükdağ'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kendilerine gösterilen sevgi karşısında şaşkınlıklarını gizlemeyen dizi oyuncuları, bu sevgi devam ettikçe Kollama'nın daha uzun süre devam edeceğini söylediler. Dizinin sevilen karakteri Pikeas rolünde oynayan Hüseyin Köroğlu, Kollama'nın sinema versiyonunun çekilebileceği müjdesini verdi. Şenliğe Kollama'nın sevilen oyuncuları Pikeas rolündeki Hüseyin Köroğlu'nun yanı sıra Yiğit rolündeki Orhan Bıyıklı, Memduh karakteriyle Ertan Kılıç, Kaya Minik rolündeki Reha Taşman ve Hayri karakterini canlandıran Osman Kot katıldı.

Zaman

Kollama 125. Bölüm IZLE & Indir

Kollama 125. Bölüm IZLE & Indir




Kızının ölümü ile ilgili gerçekleri öğrenen Sinan, artık sadece intikam için yaşar. Damadı Amir Necip’e bir not bırakarak Baron ve Arzu ile buluşur. Onları öldürmek için plan yapan Sinan, hiç ummadığı bir anda sürpriz bir isim tarafından durdurulur.

Amir Necip ve ekibi ise, çok geç olmadan Sinan’ı takibe başlar. Bu arada Barut, bir yandan Mazhar Bey’in talimatlarını yerine getirirken bir yandan da Yiğit’i kızdıracak davranışlarda bulunur. İyice çileden çıkan Yiğit, ilk gördüğü yerde Barut ile hesaplaşmaya karar verir.



Kollama 125. Bölümü indirmek için tıkla!

21 Nisan 2011 Perşembe

Kollama Ekibi Bursa'da !!


Kollama oyuncularından Eğitim ve Kültür Şenliği'ne destek




Samanyolu Televizyonu'nun sevilen dizisi 'Kollama'nın başrol oyuncuları ihtiyaç sahibi öğrenciler için Bursalı kadınlar tarafından ikincisi gerçekleştirilen 'Bursa Eğitim ve Kültür Şenliği'ne katılarak destek verdi.
Umut Sevgi ve Eğitim Gönüllüleri Derneği (BUSEDER) tarafından düzenlenen '2. Bursa Eğitim ve Kültür Şenliği'ne katılan Kollama'nın oyuncuları yoğun ilgi gördü. Kollama dizisinin sevilen oyuncuları, BUSEDER tarafından Gökçen Plaza'da açılan şenlik kapsamında sevenleri ile söyleşiye katıldı. Elde edilen gelirin maddi durumu iyi olmayan öğrencilere burs olarak verileceği şenlikte sevenleri ile uzun süre sohbet eden oyuncular, ardından şenlik alanının gezdi. Hayranları tarafından sorularla terletilen oyuncular, söyleşi sonunda ise hayranları ile hatıra fotoğraf çektirdi. Yoğun ilgi gören Kollama dizisinin oyuncuları, gezdiği şenlik alanında Dernek Başkanı Berna Küçükdağ'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kendilerine gösterilen sevgi karşısında şaşkınlıklarını gizlemeyen dizi oyuncuları, bu sevgi devam ettikçe Kollama'nın daha uzun süre devam edeceğini söylediler.

"KOLLAMA'NIN SİNEMA VERSİYONU YOLDA"

Dizinin sevilen karakteri Pikeas rolünde oynayan Hüseyin Köroğlu, Kollama'nın sinema versiyonunun çekilebileceği müjdesini verdi. Memduh rolünde oynayan Ertan Kılıç da, Kollama'nın dizinin daha uzur süre çekileceğini söledi. Gökçen Plaza'daki şenliğe Kollama'nın sevilen oyuncuları Pikeas rolündeki Hüseyin Köroğlu'ın yanı sıra, Yiğit rolündeki Orhan Bıyıklı, Memduh karakteriyle Ertan Kılıç, Kaya Minik rolündeki Reha Taşman ve Hayri karakterini başarıyla canlandıran Osman Kot katıldı.

Kollama sevenlerin yoğun ilgi gösterdiği oyuncular büyük şaşkınlık yaşadı. İnsanların imza almaya, hatıra fotoğrafı çektirmeye ve fotoğraflamaya çalıştığı oyuncular gösterilen ilgiden dolayı zaman zaman zor anlar yaşadı. Özellikle Pikeas rolünde oynayan Hüseyin Köroğlu ve Yiğit rollerini oynayan oyuncular yoğun ilgi gördü. Gökçen Plaza önünde kurulan çadırda gerçekleşen söyleşide sevenlerinin sorularını yanıtlayan sevilen oyuncular, çadırı dolduran binlerce Bursalı tarafından soru yağmuruna tutuldu.

Pikeas rolünde oynayan Hüseyin Köroğlu, "Kötü adamı oynamaktan pişman mısın?" sorusuna, "Ben bu diziye başlarken hangi karakteri oynayacağımı bilmiyordum. Ama kötü adam olarak bu kadar tepki görüyorsam,bu beni sevindiriyor. Demek ki rolümü iyi oynuyorum.Çünkü biz iyi ve kötü adamları ne kadar başarılı oynarsak o kadar olayları daha açık anlatmış oluruz." dedi. Önemli konulara dikkat çektikleri için bazı aralıklarla tehditvari tepkiler aldıklarını anlatan Pikeas, "Ancak benim için bu konu daha rahat. Çünkü ben zaten kötü adamı oynuyorum. Diğer arkadaşlar düşünsün." şeklinde konuşunca salonda gülüşmeler oldu.

Kaya Minik rolündeki Reha Taşman, gördüğü kalabalık karşısında 'Ben Bursalıyım. Bu halden iftihar ediyorum. Çok teşekkür ederim hepinize." dedi. Yiğit rolündeki Orhan Bıyıklı da, Bursa'da olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, bu şenliğe her sene katılarak gönüllü destek vereceklerini söyledi. Konuşmaktan sesi kesilen Orhan Bıyıklı, filmde yer yer fazla şiddet eleştirisine, "Türk filmleri içinde en az şiddeti uygulayan herhalde benimdir." şeklinde esprili cevap verdi. Orhan Bıyıklı, ayrıca Türk insanının biraz şiddeti sevdiğini sözlerine ekledi. Kamera arkasında çok güldüklerini ve eğlenceli dakikalar yaşadıklarını anlatan sevilen oyuncular, dizi arkadaşları olarak çok iyi bir eki olduklarını söylediler.

"HER SENE DESTEK VERMEYE HAZIRIZ"

Pikeas rolünde oynayan Hüseyin Köroğlu, Bursa'da olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Bursa'da böyle güzel bir etkinliğe katılıp destek olmak, ben ve bütün arkadaşlarım için büyük bir keyifti. Burada Kollama seyircisi ile hepimiz etle tırnak gibi olduk, kaynaştık. Onların görüşlerini aldık, kendi düşüncelerimizi ilettik. Gördüğümüz bu güzellikler ve sıcaklıktan dolayı teşekkür ederiz. Bundan sonrada bu güzelliklerin devam etmesini isteriz ve bundan dolayı bizde her sene gönüllü olarak buraya gelerek destek vermeye hazırız.” dedi.

Memduh rolünde oynayan Ertan Kılıç da, "Bursa halkı ile gerçekten ayrı bir yakınlığımız var. Geçen senede aynı şenliğe gelmiştik. Buradan elde edilen gelir ile öğrencilere burs veriliyor. Bu çorbada bizimde tuzumuzun bulunması bizi de gerçekten mutlu ediyor.” şeklinde konuştu.

BUSEDER Başkanı Berna Küçükdağ ise 2005 yılında kurulan derneğin bu sene ikinci kez şenlik düzenlediğini belirterek, "14 Nisan’da sayın Valimiz Şahabettin Harput tarafından açılan şenliğimiz 24 Nisan Pazar günü sona erecek. 24 Nisanda yöresel yemek yarışmamız olacak, bütün Bursalıları katılmaya davet ediyoruz. Bizim şuandaki hedefimiz üniversiteli kız öğrencilerine eğitim bursa vermek. Buradan elde edilen gelirle bu bursları hedefine ulaştırmak istiyoruz. Geçen sene 150 öğrenciye burs verdik. Bu sene bu hedefi çok yüksek tuttuk. İnşallah bunu başaracağız." dedi.

Berna Küçükdağ, bu yıl ikinci kez düzenledikleri 10 günlük Bursa eğitim ve kültür şenliği kapsamında düzenledikleri konser, söyleşi ve paneller kapsamında sevilen Kollama dizisi oyuncularını ağırladıklarını aktardı. Küçükdağ, oyuncuların büyük ilgi gördüğünü belirterek, şenliğe destek verdikleri için dizi oyuncularına teşekkür etti.








Daha fazla resim görmek icin tikla!

20 Nisan 2011 Çarşamba

Kollama 125. Bölüm Özet & Fragman


Kollama 125. Bölüm Özet & Fragman

'Samanyolu TV'nin heyecan dolu dizisi Kollama bu hafta da nefes nefese izlenecek bir bölümle ekrana geliyor...


Sinan, katillerle yüzleşiyor!

Yiğit, Barut ile hesaplaşmak için bekliyor...
Kızının ölümü ile ilgili gerçekleri öğrenen Sinan, artık sadece intikam için yaşar. Damadı Amir Necip'e bir not bırakarak Baron ve Arzu ile buluşur. Onları öldürmek için plan yapan Sinan, hiç ummadığı bir anda sürpriz bir isim tarafından durdurulur.

Amir Necip ve ekibi ise çok geç olmadan Sinan'ı takibe başlar. Bu arada Barut, bir yandan Mazhar Bey'in talimatlarını yerine getirirken bir yandan da Yiğit'i kızdıracak davranışlarda bulunur. İyice çileden çıkan Yiğit, ilk gördüğü yerde Barut ile hesaplaşmaya karar verir.





Sinan, kızının ölümüne sebep olan Baron ve Arzu'dan intikamını alabilecek mi ? Arzu ve Baron'u nasıl bir son bekliyor ? Mazhar Bey'in emrinde gizli olarak çalışan Memduh, Arzu ve Baron'u kurtaracak mı, yoksa kimsenin beklemediği bir sürprize mi imza atacak ? Necip Amir ve Yiğit, Memduh hakkında bilmedikleri gerçeklere ulaşacaklar mı?


Kollama, yepyeni bölümüyle 22 Nisan Cuma akşamı 19:50'de Samanyolu TV'de...

19 Nisan 2011 Salı

Kollama'nın Leyla'sıyla çok özel röportaj

Kollama'nın Leyla'sıyla çok özel röportaj


Fırat Paşayiğit, Kollama setine konuk oluyor ve dizinin Leyla'sı Özge Elif Yeşilyurt ile diziye ve özel hayatına dair merak edilenleri konuşuyor...


Kollama Set Röportajı -1-

Kollama Set Röportajı -1-

“Bir sevda düştü içimize, her şey önce yüce vatan için dedik
Yüreğimizle sevdik, bileğimizle yendik
Gücümüzü Hak’tan aldık, kor ateşlerde yandık”


Diyerek bir kez daha çıkmıştık bu yollara “Kollama” adıyla. İşte böyle gönülden bir yapım hakkında görüşmek, oyuncularımızla sohbet etmek adına günler öncesinden görüşüp bir gün belirledik değerli yapım sorumlusu Murat Kolot ile. Tabiî önce değerli yapımcımız Mustafa Kartal ile görüştük. Setimizin olduğu yere ulaşmak için sabah erken saatlerde yola koyulduk ve uzun bir yolculuğun ardından ekip ruhunun çok iyi anlaşıldığı yere, setimize vardık. Her röportajımızda dile getirdiğimiz gibi bu bir ekip işi ve yönetmeninden oyuncusuna çay yapan ağabeylerden makyözüne kadar herkesin büyük emeği var. Görünen ve görünmeyen bütün kahramanlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor, “ellerinize sağlık” diyoruz hep bir ağızdan. Sete vardığımızda yoğun bir çalışma söz konusuydu. Geçtiğimiz bölümde (123. bölüm) yer alan Nurbanu ve Alperen’in Arzu’yu arabaya taşıma sahnesi çekiliyordu. Ekibin sıcak tebessümleriyle söyledikleri “hoş geldiniz”leri karşılayarak çekimi izlemeye koyulduk. Çekime ara verilince Arzu karakterini canlandıran Merve Koçer’in yanında aldık soluğu...

SamanyoluFanları: Merhabalar, http://www.samanyolufanlari.com adlı sitemizin çıkardığı e-dergi Arzuhâl adına buradayız. Nasılsınız?
Merve Koçer: Merhaba, hoş geldiniz. İyiyiz sağ olun siz nasılsınız?
SamanyoluFanları: Teşekkür ederiz bizler de iyiyiz. Set nasıl gidiyor? Arzu ne durumda?
Merve Koçer: Yoğun şekilde çalışmalara devam ediyoruz. Bakalım sonuç nasıl olacak... Arzu’nun son durumu hakkında ben de detaylı bilgiye sahip değilim maalesef... =)




Tam sohbet koyulaşacak derken çekimler tekrar başlıyor, Merve Hanım izin isteyerek hemen geleceğini söylüyor. Makyajı tazelenene kadar biz de Alperen rolüne hayat veren Enes Fındık ile selamlaşıyoruz.

SamanyoluFanları: Enescim selamlar nasılsın?
Enes Fındık: Merhaba, iyiyim abla sen nasılsın?
SamanyoluFanları: Bizler de iyiyiz, çekimler nasıl gidiyor? Yoğunluk var mı Alperen’in olduğu sahnelerde? Dersler nasıl? =)
Enes Fındık: Güzel gidiyor şu an. Benim çekimlerim o kadar yoğun değil. Derslerim? =) Derslerim de çok güzel.



Hocamız Barış Yöş, oyuncuların toparlanmasını istiyor ve o sahne tekrar tekrar çekilip en güzel sonuç alınıyor. Daha sonra Nurbanu ve Alperen’in Arzu’yu arabaya bindirmeleri ve dedeleri Sinan ile karşılaşma sahneleri, provalar ardından çekimi tamamlanıyor.




Merve Koçer: Kusura bakmayın böyle sizi de bekletiyoruz.
SamanyoluFanları: Yok estağfirullah, Kollama’nın yeterince reyting aldığını düşünüyor musunuz?
Merve Koçer: O kadar uğraşılıyor ve emek veriliyor. Hak ettiği reytingi aldığını düşünmüyorum. Herhalde toplumun duyarsızlığından kaynaklanıyor bu yersiz reyting düşüşü.
SamanyoluFanları: 121. bölüm yirminci;122. bölüm çok beğenilmesine rağmen yirmi üçüncü oldu. Bu da bizleri üzüyor.
Merve Koçer: Evet maalesef öyle.
SamanyoluFanları: 122. bölümde yer alan zehirlenme sahnesi harikaydı. O sahne çok beğenildi. Çok zor çekilmiştir herhalde?
Merve Koçer: Evet, kesinlikle zor bir çekimdi. Mide bulandırıcı gözüken kısımlar cidden mide bulandırıcıydı. Peynir ve çay bir süre ağzıma koymam sanırım. (Gülüşmeler)
SamanyoluFanları: Oyunculuk sizin için meslek mi yoksa hobi mi?
Merve Koçer: Oyunculuk benim mesleğim. Zaten tiyatro çıkışlıyım. Hobi olarak bakanları desteklemiyorum.
SamanyoluFanları: http://www.samanyolufanlari.com sitemizi takip ediyor musunuz? Nasıl buluyorsunuz?
Merve Koçer: Evet, fırsat buldukça takip ediyorum. Benim başlığım tartışmalar yüzünden kilitlenmişti onu biliyorum, gördüm. (Gülüşmeler)
SamanyoluFanları: Kusura bakmayın, tartışmalar yatışır, başlık temizlenir ve açılır, açılmıştır da muhtemelen... =)
Merve Koçer: Vakit buldukça takip etmeye çalışıyorum ve başarılı buluyorum.



Sinan’ın evindeki çekimler bitiyor ve hastane çekimleri için yer değiştiriyoruz. Setin toplanması ve çekim mekanına gitmek yaklaşık bir saatimizi alıyor. Arabalar park ediliyor, set tekrar kuruluyor ve yemek arasından sonra tekrar çekime başlamak üzere oyuncu hazırlıklarına devam ediliyor. O sırada Nurbanu karakterini canlandıran Gökçe Akyıldız ile sohbet ediyoruz.





SamanyoluFanları: Tekrar merhaba Gökçe, nasılsın?
Gökçe Akyıldız: Merhaba, iyi diyelim iyi olalım. Sen nasılsın?
SamanyoluFanları: Biz de iyiyiz, Kollama nasıl gidiyor? Nurbanu babasına döndü. Sürprizler olacak mı, haberler sende. =)
Gökçe Akyıldız: Bana göre gayet güzel hatta yorucu geçiyor. Uykusuz kalıyorum çok. Okulla beraber bayağı zor oluyor. Yarın çok önemli bir sınavım var ama setteyim gördüğünüz gibi. =) Ben de sizin bildiğiniz kadar biliyorum. Nurbanu’nun geçen bölümdeki (122. bölüm) tavrı ve hareketleri nasıldı? Beğenildi mi merak ediyorum.
SamanyoluFanları: Ne diyelim Allah yardımcınız olsun. Evet Nurbanu’nun o hırs, öfke ve kin dolu bakışları, hâl ve hareketleri herkes tarafından büyük beğeni topladı. Maşallah, emeğine sağlık.
Gökçe Akyıldız: O sahneler o kadar zor çekildi ki... İnşallah beğenilmiştir.
SamanyoluFanları: Müsait olduğun zamanlarda sitemizde seni görmek bizi mutlu ediyor bir kez daha söyleyelim bunu da. =)
Gökçe Akyıldız: Fırsat buldukça girmeye yazmaya çalışıyorum, sağ olsun arkadaşlar...

Gökçe ile sohbetimiz çekimlerin yeniden başlamasıyla sona eriyor. Bir ara Necip Amirimizi görüyoruz fakat uzun uzadıya sohbet etme imkanı bulamıyoruz. Bu da setin ve oyuncularımızın çok yoğun olmasından kaynaklanıyor. Şimdilik Necip Amirimizden sizler için güzel bir fotoğraf alabiliyoruz bu sayı için. Şimdilik diyorum çünkü Kollama Set Röportajımız iki kısımdan oluşuyor. “Kollama Set Röportajı - 2” olarak yayımlayacağımız diğer bölümde, sürpriz konukları bir nevi siz değerli üyelerimizin evine konuk edeceğiz. Unutmadan, yapımların bitirilmesinde reyting kaygısı güdülmemesine rağmen ilk yüz programın içine girememesi ve izlenmemesi etkili olmuş. “Yapılan yapımlarda ilk yüzün içine girmek, ‘evet ben de bu işin içimdeyim”’ demektir. O yüzden bitirilmesi uygun görülmüş ve bitirilmiştir.” şeklindeki açıklamayı siz ‘Samanyolu Fanları’na iletirken, bizden söylemesi diyor ve “Kollama Set Röportajı - 2” yi sabırla beklemenizi tavsiye ediyoruz.

Muhabirimiz beyazinci’ye teşekkür ederiz.

16 Nisan 2011 Cumartesi

Kollama 124. Bölüm IZLE & Indir


Kollama 124. Bölüm IZLE & Indir

13 Nisan 2011 Çarşamba

Kollama 124. Bölüm Özet & Fragman


Kollama 124. Bölüm Özet & Fragman

Necip amir yeni planlar peşinde





Memduh, Baron'u kaçırır...


Amir Necip ve ekibi, tutukluları hapishaneye götürmek için yola çıkarlar. Memduh ise bu yolculuğu takip eder ve bir trafik kazası organize eder. Amacı, tutuklular arasında bulunan Baron'u kaçırmaktır.

Planını gerçekleştiren Memduh, sonunda Baron'u kaçırır. Kazada yaralanan Yiğit ise Memduh'un yaptıklarına bir anlam veremez. Bu arada Sinan, kızının intikamını almak ister. Sinan'ı saklandığı yere çağıran Baron aslında farklı şeylerin peşindedir.

Necip ise bu kargaşa ve telaş arasında eski günleri yad etmek için tüm ekibi akşam yemeğine davet eder.


Kollama yeni bölümüyle Cuma akşamı Samanyolu TV'de sizlerle...

8 Nisan 2011 Cuma

Kollama 123. Bölüm IZLE & Indir


Kollama 123. Bölüm IZLE & Indir


Mazhar Bey ve ekibi, yakın takipte!

Karanlık güçler, yasa dışı isteklerini devlete kabul ettirmek için akıl almaz yollara başvururlar. Masum öğrencilere tuzak kuran işbirlikçiler, çirkin yüzlerini tüm ülkeye gösterir. Mazhar Bey ve ekibi, yaşanan acıların tekrarlanmaması için, yakın takibe başlar. Fakat kendilerini bekleyen tehlikeden habersizdirler.

Gerçekleri öğrenen Nurbanu ise, intikam almak için Arzu'yu zehirler. Nefes almakta zorlanan Arzu ile yüz yüze gelen Nurbanu, yaptığının büyük bir suç olduğunun farkına varır ve bu zor durumu atlatmak için babasına sığınır.



Daha fazlasi icin tikla!

6 Nisan 2011 Çarşamba

Kollama 123. Bölüm Özet & Fragman


Kollama 123. Bölüm Özet & Fragman



Kollama yine sürükleyici bir bölümle sizlerle.


Terör kanlı yüzünü ülkeye gösteriyor... Mazhar Bey ve ekibi yakın takipte...
Nur Banu'nun kurtuşu Arzu'nun yaşamasına bağlı...
Kollama yeni bölümüyle Cuma akşamı Samanyolu TV'de...


Kollama, 123. bölümü ile 8 Nisan Cuma 19:40'da Samanyolu TV'de ve aynı zamanda Küre TV'de...

2 Nisan 2011 Cumartesi

Orhan Bıyıklı ve Hüseyin Köroğlu Hop Dedik filminin galasında!

Orhan Bıyıklı ve Hüseyin Köroğlu Hop Dedik filminin galasında!












Afganistan'da Türkçe Şöleni

Afganistan'da Türkçe Şöleni






Türkçe Olimpiyatları için geri sayım başladı. Uluslararası Türkçe Olimpiyatlar Afganistan finali görkemli bir törenle yapıldı. İki ülkenin milli marşlarıyla başlayan final törenine birçok Afgan ve Türk konuk katıldı..Afgan-Türk liselerinde aylardır hummalı bir şekilde sürdürülen çalışmalarının ardından sahneye çıkan öğrenciler birbirleriyle yarıştı..Başkent Kabil'de düzenlenen final töreninde Afgan öğrenciler okuduğu şiir ve şarkılar büyük beğeni topladı. Final programına Afgan Türk Okullarında çalışan Türk öğretmenler de renk kattı. Öğretmenlerin yaptığı Farsça gösteri ve söylediği Farsça şarkı salondan büyük alkış aldı.Özel yetenek dallarında da iddialı olan öğrencilerin halk danslarıyla konukları coşturdu..Konuklara unutulmaz bir gün yaşatan Afgan öğrenciler Türkiye'de düzenlenecek olan büyük finale katılmak için gün sayıyorlar...

Kehkeşan Dergisi Çıktı, Tüm bayilerde!


Kehkeşan Dergisi Çıktı, Tüm bayilerde!







Samanyolu Yayın Grubu'nun Yayıncılık Hayatına Yepyeni Bir Soluk Getirecek Projesi Kehkeşan Dergi Yayın Hayatına "Merhaba" Dedi…


Samanyolu Yayın Grubu, yayıncılık hayatında yepyeni bir başlangıç daha yapıyor.
Dopdolu içeriği ile aylık televizyon dergisi "Kehkeşan" Nisan ayından itibaren okuyucularla buluşuyor.


Yayıncılığa yeni bir katkı, yeni bir ses getirmeyi hedefleyen "Kehkeşan", Samanyolu Yayın Grubu'nda yer alan televizyon ve radyo programlarının yanı sıra televizyon dünyasındaki trendleri de takip eden zengin içeriğiyle okurların karşısına çıkıyor. TV, Yaşam ve Aktüalite Dergisi "Kehkeşan"da beğeniyle izlenen dizilerin Oyuncuları, ilgiyle takip edilen programların sunucuları ile hayata dair gerçekleştirilen keyifli söyleşilerin yanı sıra renkli haber dosyaları da yer alıyor.


"Kehkeşan" ilk sayısında, okuyucularına çeşitli sürprizler sunuyor. Her sayısında birbirinden çarpıcı konu ve röportajları ile adından oldukça bahsettirecek Samanyolu Yayın Grubu'nun resmi yayını "Kehkeşan" Nisan'dan itibaren tüm D&R, NT ve gazete bayilerinde.


Kehkeşan hakkında daha fazla bilgi için tıkla!

Kollama 122. Bölüm IZLE & Indir

Kollama 122. Bölüm IZLE & Indir




Kollama 122. Bölümü indirmek için tıkla!

1 Nisan 2011 Cuma

Kollama 122. Bölüm Özet & Fragman


Kollama 122. Bölüm Özet & Fragman

Nurbanu gerçeği öğrenmek üzere...

Amir Necip'in başı ailevi meselelerle dertte... İstihbarat binasına düzenlenen saldırı herkesi şok eder. Tüm delillerin yok olması Amir Necip ve Yiğit'i zor durumda bırakır. Ancak Mazhar Bey'in, ekibindeki polisler için bir sürprizi vardır. Bu arada Arzu, Memduh'un değiştiğine bir türlü inanmaz. Memduh'u gizlice takip eder ve düşüncelerinde haklı olduğunu anlar. Nurbanu ise annesinin katilinin kim olduğunu öğrenmek üzeredir. Aylarca babasıyla konuşmayan Nurbanu, nihayet gerçeklerle yüzleşecektir.




Bomba patlıyor... Necip ve Yiğit şokta... Mazhar Bey'in bu ikiliye bir sürprizi var... Nurbanu ise acı gerçekle yüzleşiyor... Kollama yeni bölümüyle Cuma akşamı 19:40'ta Samanyolu TV'de sizlerle...


Resimlere ulaşmak için resmin üzerine tıkla!

Youtube gibi servislerden izlenen videolarla normal indirilen videolar kotadan aynı oranda düşürmektedir. En iyisi kota dostu, düşük mb ama kaliteli bölümleri indirmektir. onun için bu sitede size onları sunuyorum. İNDİRİN İZLEYİN ARŞİVİNİZDE DURMUŞ OLUR NORMAL İZLEME İLE AYNI DÜŞÜRÜYOR KOTAYI .