23 Nisan 2011 Cumartesi

Kollama dizisinin oyuncuları sevenleriyle şenlikte buluştu

Kollama dizisinin oyuncuları sevenleriyle şenlikte buluştu

Samanyolu Televizyonu'nun sevilen dizisi 'Kollama'nın başrol oyuncuları ihtiyaç sahibi öğrenciler için Bursalı kadınlar tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen 'Bursa Eğitim ve Kültür Şenliği'ne katılarak destek verdi.

Şenlik kapsamında düzenlenen söyleşide sevenleri ile uzun süre sohbet eden oyuncular, şenlik alanını da gezerek hayranları ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Oyuncular, BUSEDER Başkanı Berna Küçükdağ'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kendilerine gösterilen sevgi karşısında şaşkınlıklarını gizlemeyen dizi oyuncuları, bu sevgi devam ettikçe Kollama'nın daha uzun süre devam edeceğini söylediler. Dizinin sevilen karakteri Pikeas rolünde oynayan Hüseyin Köroğlu, Kollama'nın sinema versiyonunun çekilebileceği müjdesini verdi. Şenliğe Kollama'nın sevilen oyuncuları Pikeas rolündeki Hüseyin Köroğlu'nun yanı sıra Yiğit rolündeki Orhan Bıyıklı, Memduh karakteriyle Ertan Kılıç, Kaya Minik rolündeki Reha Taşman ve Hayri karakterini canlandıran Osman Kot katıldı.

Zaman

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Youtube gibi servislerden izlenen videolarla normal indirilen videolar kotadan aynı oranda düşürmektedir. En iyisi kota dostu, düşük mb ama kaliteli bölümleri indirmektir. onun için bu sitede size onları sunuyorum. İNDİRİN İZLEYİN ARŞİVİNİZDE DURMUŞ OLUR NORMAL İZLEME İLE AYNI DÜŞÜRÜYOR KOTAYI .