21 Nisan 2011 Perşembe

Kollama Ekibi Bursa'da !!


Kollama oyuncularından Eğitim ve Kültür Şenliği'ne destek




Samanyolu Televizyonu'nun sevilen dizisi 'Kollama'nın başrol oyuncuları ihtiyaç sahibi öğrenciler için Bursalı kadınlar tarafından ikincisi gerçekleştirilen 'Bursa Eğitim ve Kültür Şenliği'ne katılarak destek verdi.
Umut Sevgi ve Eğitim Gönüllüleri Derneği (BUSEDER) tarafından düzenlenen '2. Bursa Eğitim ve Kültür Şenliği'ne katılan Kollama'nın oyuncuları yoğun ilgi gördü. Kollama dizisinin sevilen oyuncuları, BUSEDER tarafından Gökçen Plaza'da açılan şenlik kapsamında sevenleri ile söyleşiye katıldı. Elde edilen gelirin maddi durumu iyi olmayan öğrencilere burs olarak verileceği şenlikte sevenleri ile uzun süre sohbet eden oyuncular, ardından şenlik alanının gezdi. Hayranları tarafından sorularla terletilen oyuncular, söyleşi sonunda ise hayranları ile hatıra fotoğraf çektirdi. Yoğun ilgi gören Kollama dizisinin oyuncuları, gezdiği şenlik alanında Dernek Başkanı Berna Küçükdağ'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kendilerine gösterilen sevgi karşısında şaşkınlıklarını gizlemeyen dizi oyuncuları, bu sevgi devam ettikçe Kollama'nın daha uzun süre devam edeceğini söylediler.

"KOLLAMA'NIN SİNEMA VERSİYONU YOLDA"

Dizinin sevilen karakteri Pikeas rolünde oynayan Hüseyin Köroğlu, Kollama'nın sinema versiyonunun çekilebileceği müjdesini verdi. Memduh rolünde oynayan Ertan Kılıç da, Kollama'nın dizinin daha uzur süre çekileceğini söledi. Gökçen Plaza'daki şenliğe Kollama'nın sevilen oyuncuları Pikeas rolündeki Hüseyin Köroğlu'ın yanı sıra, Yiğit rolündeki Orhan Bıyıklı, Memduh karakteriyle Ertan Kılıç, Kaya Minik rolündeki Reha Taşman ve Hayri karakterini başarıyla canlandıran Osman Kot katıldı.

Kollama sevenlerin yoğun ilgi gösterdiği oyuncular büyük şaşkınlık yaşadı. İnsanların imza almaya, hatıra fotoğrafı çektirmeye ve fotoğraflamaya çalıştığı oyuncular gösterilen ilgiden dolayı zaman zaman zor anlar yaşadı. Özellikle Pikeas rolünde oynayan Hüseyin Köroğlu ve Yiğit rollerini oynayan oyuncular yoğun ilgi gördü. Gökçen Plaza önünde kurulan çadırda gerçekleşen söyleşide sevenlerinin sorularını yanıtlayan sevilen oyuncular, çadırı dolduran binlerce Bursalı tarafından soru yağmuruna tutuldu.

Pikeas rolünde oynayan Hüseyin Köroğlu, "Kötü adamı oynamaktan pişman mısın?" sorusuna, "Ben bu diziye başlarken hangi karakteri oynayacağımı bilmiyordum. Ama kötü adam olarak bu kadar tepki görüyorsam,bu beni sevindiriyor. Demek ki rolümü iyi oynuyorum.Çünkü biz iyi ve kötü adamları ne kadar başarılı oynarsak o kadar olayları daha açık anlatmış oluruz." dedi. Önemli konulara dikkat çektikleri için bazı aralıklarla tehditvari tepkiler aldıklarını anlatan Pikeas, "Ancak benim için bu konu daha rahat. Çünkü ben zaten kötü adamı oynuyorum. Diğer arkadaşlar düşünsün." şeklinde konuşunca salonda gülüşmeler oldu.

Kaya Minik rolündeki Reha Taşman, gördüğü kalabalık karşısında 'Ben Bursalıyım. Bu halden iftihar ediyorum. Çok teşekkür ederim hepinize." dedi. Yiğit rolündeki Orhan Bıyıklı da, Bursa'da olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, bu şenliğe her sene katılarak gönüllü destek vereceklerini söyledi. Konuşmaktan sesi kesilen Orhan Bıyıklı, filmde yer yer fazla şiddet eleştirisine, "Türk filmleri içinde en az şiddeti uygulayan herhalde benimdir." şeklinde esprili cevap verdi. Orhan Bıyıklı, ayrıca Türk insanının biraz şiddeti sevdiğini sözlerine ekledi. Kamera arkasında çok güldüklerini ve eğlenceli dakikalar yaşadıklarını anlatan sevilen oyuncular, dizi arkadaşları olarak çok iyi bir eki olduklarını söylediler.

"HER SENE DESTEK VERMEYE HAZIRIZ"

Pikeas rolünde oynayan Hüseyin Köroğlu, Bursa'da olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Bursa'da böyle güzel bir etkinliğe katılıp destek olmak, ben ve bütün arkadaşlarım için büyük bir keyifti. Burada Kollama seyircisi ile hepimiz etle tırnak gibi olduk, kaynaştık. Onların görüşlerini aldık, kendi düşüncelerimizi ilettik. Gördüğümüz bu güzellikler ve sıcaklıktan dolayı teşekkür ederiz. Bundan sonrada bu güzelliklerin devam etmesini isteriz ve bundan dolayı bizde her sene gönüllü olarak buraya gelerek destek vermeye hazırız.” dedi.

Memduh rolünde oynayan Ertan Kılıç da, "Bursa halkı ile gerçekten ayrı bir yakınlığımız var. Geçen senede aynı şenliğe gelmiştik. Buradan elde edilen gelir ile öğrencilere burs veriliyor. Bu çorbada bizimde tuzumuzun bulunması bizi de gerçekten mutlu ediyor.” şeklinde konuştu.

BUSEDER Başkanı Berna Küçükdağ ise 2005 yılında kurulan derneğin bu sene ikinci kez şenlik düzenlediğini belirterek, "14 Nisan’da sayın Valimiz Şahabettin Harput tarafından açılan şenliğimiz 24 Nisan Pazar günü sona erecek. 24 Nisanda yöresel yemek yarışmamız olacak, bütün Bursalıları katılmaya davet ediyoruz. Bizim şuandaki hedefimiz üniversiteli kız öğrencilerine eğitim bursa vermek. Buradan elde edilen gelirle bu bursları hedefine ulaştırmak istiyoruz. Geçen sene 150 öğrenciye burs verdik. Bu sene bu hedefi çok yüksek tuttuk. İnşallah bunu başaracağız." dedi.

Berna Küçükdağ, bu yıl ikinci kez düzenledikleri 10 günlük Bursa eğitim ve kültür şenliği kapsamında düzenledikleri konser, söyleşi ve paneller kapsamında sevilen Kollama dizisi oyuncularını ağırladıklarını aktardı. Küçükdağ, oyuncuların büyük ilgi gördüğünü belirterek, şenliğe destek verdikleri için dizi oyuncularına teşekkür etti.








Daha fazla resim görmek icin tikla!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Youtube gibi servislerden izlenen videolarla normal indirilen videolar kotadan aynı oranda düşürmektedir. En iyisi kota dostu, düşük mb ama kaliteli bölümleri indirmektir. onun için bu sitede size onları sunuyorum. İNDİRİN İZLEYİN ARŞİVİNİZDE DURMUŞ OLUR NORMAL İZLEME İLE AYNI DÜŞÜRÜYOR KOTAYI .