20 Nisan 2011 Çarşamba

Kollama 125. Bölüm Özet & Fragman


Kollama 125. Bölüm Özet & Fragman

'Samanyolu TV'nin heyecan dolu dizisi Kollama bu hafta da nefes nefese izlenecek bir bölümle ekrana geliyor...


Sinan, katillerle yüzleşiyor!

Yiğit, Barut ile hesaplaşmak için bekliyor...
Kızının ölümü ile ilgili gerçekleri öğrenen Sinan, artık sadece intikam için yaşar. Damadı Amir Necip'e bir not bırakarak Baron ve Arzu ile buluşur. Onları öldürmek için plan yapan Sinan, hiç ummadığı bir anda sürpriz bir isim tarafından durdurulur.

Amir Necip ve ekibi ise çok geç olmadan Sinan'ı takibe başlar. Bu arada Barut, bir yandan Mazhar Bey'in talimatlarını yerine getirirken bir yandan da Yiğit'i kızdıracak davranışlarda bulunur. İyice çileden çıkan Yiğit, ilk gördüğü yerde Barut ile hesaplaşmaya karar verir.





Sinan, kızının ölümüne sebep olan Baron ve Arzu'dan intikamını alabilecek mi ? Arzu ve Baron'u nasıl bir son bekliyor ? Mazhar Bey'in emrinde gizli olarak çalışan Memduh, Arzu ve Baron'u kurtaracak mı, yoksa kimsenin beklemediği bir sürprize mi imza atacak ? Necip Amir ve Yiğit, Memduh hakkında bilmedikleri gerçeklere ulaşacaklar mı?


Kollama, yepyeni bölümüyle 22 Nisan Cuma akşamı 19:50'de Samanyolu TV'de...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Youtube gibi servislerden izlenen videolarla normal indirilen videolar kotadan aynı oranda düşürmektedir. En iyisi kota dostu, düşük mb ama kaliteli bölümleri indirmektir. onun için bu sitede size onları sunuyorum. İNDİRİN İZLEYİN ARŞİVİNİZDE DURMUŞ OLUR NORMAL İZLEME İLE AYNI DÜŞÜRÜYOR KOTAYI .