24 Mart 2011 Perşembe

Kollama 121. Bölüm Özet & Fragman


Kollama 121. Bölüm Özet & Fragman



Kollama yine sürükleyici bir bölümle sizlerle... Arzu'nun gerçek yüzü ortaya çıkıyor... Zeki Yahya kurulan tuzağın kurbanı oluyor... Memduh ise ya Necip'i kullanıyor ya da ona gerçekten yardım ediyor... Kollama yeni bölümüyle Cuma akşamı Samanyolu TV'de...


Karanlık güçlerin hedefindeki Zeki Yahya, kendisine hazırlanan komplolar yüzünden baktığı davadan çekilmek zorunda kalır. Bu yüzden dava ile ilgili deliller başka bir savcıya emanet edilir. Amir Necip ise eşini Arzu'nun öldürdüğü ile ilgili delillere ulaşır.

Bu delilleri mahkemede kullanmayacak olan Necip, Sinan'a kendi kızının katilini açıklamaya karar verir. Sinan, bu acı gerçeğin kanıtı olan ses kaydını dinler.

Bu arada Baron ve Kaya Minik, istihbarat ile ilgili derin planlar yaparlar. Ya suç üstü yakalanacaklar, ya da başarılı olacaklardır.



Hepsi ve daha fazlası 25 Mart 2011 Cuma akşamı 19:50'de Kollama'nın yeni bölümüyle Samanyolu TV'de.



23 Mart 2011 Çarşamba

Bangladeş, Türkçe olimpiyatları heyecanı yaşadı

Bangladeş, Türkçe olimpiyatları heyecanı yaşadı


Bangladeş'te düzenlenen Türkçe olimpiyatları finalinde, Türkiye'de yapılacak olimpiyatlara katılacaklar belirlendi.



Tasnia Naeem Anika "Zeytin yağlı yiyemem aman" şarkısıyla birinci olurken, Nakibul Haque Shubo şiir dalında "Kaldırımlar" şiirini seslendirerek ipi göğüsledi.


Türkiye'de bu yıl 9.su düzenlenecek olan Türkçe Olimpiyatı için dünyanın birçok ülkesinde elemeler devam ediyor. Türkçe olimpiyatının ülke elemeleri her yerde olduğu gibi Bangladeş'te de büyük bir heyecanla gerçekleşti. Program iki ülke milli marşlarının ardından yapılan canlı saz ve müzik sunumuyla başladı. Uluslararası Ümit Türk Okulları ana yerleşkesinde yapılan elemelere Bengal ve Türk misafirler yoğun ilgi gösterdi. Başta Türkiye'nin Bangladeş Büyükelçisi M. Vakur Erkul'un yanı sıra Maldivler büyükelçisi, THY Bangladeş temsilcisi, Dilset yetkilileri ve seçkin davetli topluluğu katıldı. Şiir ve şarkı dalında okul elemelerinden başarıyla geçen öğrenciler seçkin jüri huzurunda Türkiye'de haziran ayında yapılacak olimpiyatlarda Bangladeş'i temsil edebilmek için ter döktü.


9. Türkçe Olimpiyatları Bangladeş finalinde Tasnia Naeem Anika "Zeytin yağlı yiyemem aman" şarkısıyla birinci olurken, Nakibul Haque Shubo şiir dalında "Kaldırımlar" şiirini seslendirerek ipi göğüsledi. Ayrıca anadili Türkçe şiir dalında Kerime Pamuk Çarpan Bangladeş'i temsil edecek.


(CİHAN)

KAZAK KIZLARININ HORON OYNAMALARI KARADENİZLİLERİ KISKANDIRACAK

KAZAK KIZLARININ HORON OYNAMALARI KARADENİZLİLERİ KISKANDIRACAK

15-30 Haziran 2011 tarihleri arasında düzenlenecek 9. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları için, Kazakistan elemelerinde sahne alan Kazak öğrenciler oynadıkları Horon'la Karadenizlileri kıskandıracak gibi görünüyor.


Kazakistan elemelerinde halk oyunları dalında sahne alan Kızılorda Kazak Türk Kız Lisesi öğrencilerinin oynadıkları Horon davetliler tarafından büyük alkış aldı. Uzun süren çalışmalar sonucu ortaya konulan oyundan son derece memnun ayrılan davetliler Anadolu'ya has Karadeniz oyununu bu kadar güzel oynayan Kazak öğrencileri ayakta alkışladılar.


Daha fazla bilgi için tıkla!

Pakistan'da Türkçe Olimpiyatları coşkusu




Türkçe Olimpiyatları için geri sayım başladı.

Yaklaşık 130 farklı ülkeden gelecek adaylar şimdilerde eleme yarışmalarının heyecanını yaşıyor.

Bu ülkelerden biri Pakistan... Elemeler, Başkent İslamabad'da yapıldı. Türkiye'nin İslamabad Büyükelçisi Babür Hızlan'ın yanısıra Pakistan'ın dört bir yanından gelen misafirlerin katıldığı yarışmada Pakistanlı öğrenciler ilk olarak İstiklal marşını okudu. Birbiri ardına sahne alan öğrenciler Türkçe becerileriyle izleyenleri kendilerine hayran bıraktı. Hünerlerini tek tek sergileyen öğrencilerin tek hedefi Türkiye'de ülkelerini en iyi şekilde temsil etmek...

20 Mart 2011 Pazar

Hop Dedik (1 Nisan'da Sinemalarda)

Hop Dedik (1 Nisan'da Sinemalarda)




"Hop Dedik" filminin Kayseri çekimleri tamamlandı.. Yapımcılığını Ali Avcı'nın, yönetmenliğini Oğuz Yalçın'ın yaptığı ve senaryosunu Emniyet Amiri Bayram Özbek'in yazdığı "Hop Dedik" adlı sinema filminin Kayseri çekimleri tamamlandı. Zorlu kış şartlarında çekimlerin tamamlanmasının ardından, hem oyuncular hem de çekim ekibi, Talas Okutan Konağında veda yemeği düzenledi.



KAYSERİ - AA - Yapımcılığını Ali Avcı'nın, yönetmenliğini Oğuz Yalçın'ın yaptığı ve senaryosunu Emniyet Amiri Bayram Özbek'in yazdığı "Hop Dedik" adlı sinema filminin Kayseri çekimleri tamamlandı.
Zorlu kış şartlarında çekimlerin tamamlanmasının ardından, hem oyuncular hem de çekim ekibi, Talas Okutan Konağında veda yemeği düzenledi. Kış dönemine denk gelen çekimlerin özellikle açık hava sahnelerinde soğuktan çok etkilendiklerini ve sette hastalanmamak için sık sık ateş yaktıklarını söyleyen yönetmen Oğuz Yalçın, set ekibinin gayretli çalışmaları sayesinde, çekimlerin 3 hafta gibi kısa sürede tamamlandığını belirtti.

Yalçın, filmin sadece İstanbul'da 3 günlük çekimleri kaldığını belirterek, filmin 1 Nisan 2011'de sinema severlerle buluşacağını bildirdi.

Filmin yapımcısı Ali Avcı da, "Hop Dedik" filminin "Deli Dumrul Kurtlar Kuşlar Aleminde" filminin ikincisi gibi algılandığını ama bahsi geçen filmden sadece 'Deli Dumrul' karakterini aldıklarını, hikayenin bambaşka bir seyri olduğunu kaydetti.

Ahlaksız, küfürlü ve müstehcen film yapmaya karşı olduklarını bu nedenle filmine Anadolu insanının sahip çıkmasını beklediklerini vurgulayan Avcı, "Filmde çok önemli sürprizler var. Bu filmde izleyiciler hem ağlamaktan hem de gülmekten kırılacaklar" dedi. Avcı, sezonun 'sürpriz' filmini yaptıklarını da sözlerine ekledi.

Filmin senaristi Emniyet Amiri Bayram Özbek ise, "Deli Dumrul" karakterinin çok beğenildiğini ve internette 3 milyon izleyici kitlesinin olduğunu dile getirerek, sadece 'Deli Dumrul' karakteriyle bambaşka bir film yapma düşüncesinin geliştiğini ve bu projenin hayata geçtiğini söyledi. Özbek, filmin ağırlıkta Emniyet Teşkilatını konu aldığını, Şehit Emniyet Amiri Semih Balaban'ın özgün hikayesinin de içinde bulunduğu filmde, dram ve aksiyon ile birlikte komedinin de Türk toplumunun değerleriyle örtüşen tarzda işlendiğini söyledi.

Ünlü oyuncu Perihan Savaş'ın da oynadığı filmde Bulut Aras, Emir Benderlioğlu, Orhan Bıyıklı, Ceren Şekerci, Mesut Çakarlı, Ferdi Akarnur, Sabri Özmener, Melih Çardak, Yaşar Uzer, Erdal Cindoruk, Nurhan Yılma, Buket Bulut, Atalay Demirci, İsrafil Köse, Çetin Altay, Serhat Saylan, Mehmet Özgür, Ümit Keleş gibi önemli karakterler rol alıyor.




Daha fazla resim ve bilgi için tıkla!



Kutlu Doğum 2011 faaliyetleri


Arkadaşlar, Sevgililer Sevgilisi Hazreti Muhammed Mustafa'nın (sav) kutlu doğumunun en güzel şekilde değerlendirilmesi adına düzenlediğimiz Kutlu Doğum 2011 faaliyetleri ile alakalı olarak bu başlıktan duyurularımızı yapacağız. Samanyolu Fanları 2011 Kutlu Doğum Faaliyetlerinin konu başlıkları aşağıdaki gibidir. Birden fazla alanda yarışmaya katılabilirsiniz. Sorularınız varsa sorabilirsiniz, hepinize iyi çalışmalar diliyoruz. Bu kutlu zamandan en iyi şekilde istifade edebilmek dileğiyle...


Samanyolu Fanları 2011 Kutlu Doğum Faaliyetleri:


Kutlu Doğum Şiir Yarışması (2011)

Bir sene daha geçti ve o mübarek zaman dilimi olan Kutlu Doğum mevsimi heyecan ve bereketiyle geldi. Bu vesileyle Samanyolu Fanları'nın geleneksel Kutlu Doğum yarışmaları da başlamış oldu. "2011 Yılı Kutlu Doğum Şiir Yarışması" için şiirlerinizi bekliyoruz. Şiirlerinizi en geç 15 Nisan 2011 tarihine kadar başlık sahibine özel mesaj ile gönderebilirsiniz. Bu başlıkta veya forumun herhangi bir yerinde yayınlanan şiirler yarışmaya alınmayacaktır, bu yüzden şiirlerinizi teşhir etmeyin. Dereceye girenlere kitap hediye edilecektir. Eserlerde "www.samanyolufanlari.com" ifadesi mutlaka yer alacaktır. Sorularınızı bu başlıkta sorabilirsiniz. Kolay gelsin.


Kutlu Doğum Deneme Yarışması (2011)

Bir sene daha geçti ve o mübarek zaman dilimi olan Kutlu Doğum mevsimi heyecan ve bereketiyle geldi. Bu vesileyle Samanyolu Fanları'nın geleneksel Kutlu Doğum yarışmaları da başlamış oldu. "2011 Yılı Kutlu Doğum Deneme Yarışması" için yazılarınızı bekliyoruz. Deneme veya mektup yazabilirsiniz, yazılarınızı en geç 15 Nisan 2011 tarihine kadar başlık sahibine özel mesaj ile gönderebilirsiniz. Bu başlıkta veya forumun herhangi bir yerinde yayınlanan yazılar yarışmaya alınmayacaktır, bu yüzden yazılarınızı teşhir etmeyin. Eserlerde "www.samanyolufanlari.com" ifadesi mutlaka yer alacaktır. Dereceye girenlere kitap hediye edilecektir. Sorularınızı bu başlıkta sorabilirsiniz. Kolay gelsin.


Kutlu Doğum İmza Yarışması (2011)

Bir sene daha geçti ve o mübarek zaman dilimi olan Kutlu Doğum mevsimi heyecan ve bereketiyle geldi. Bu vesileyle Samanyolu Fanları'nın geleneksel Kutlu Doğum yarışmaları da başlamış oldu. "2011 Yılı Kutlu Doğum İmza Yarışması" için çalışmalarınızı bekliyoruz. Çalışmalarınızı en geç 15 Nisan 2011 tarihine kadar başlık sahibine özel mesaj ile gönderebilirsiniz. Bu başlıkta veya forumun herhangi bir yerinde yayınlanan eserler yarışmaya alınmayacaktır, bu yüzden çalışmalarınızı teşhir etmeyin. Dereceye girenlere kitap hediye edilecektir. İmza ebatları bildirilecektir. Çalışmaların bir köşesinde "www.samanyolufanlari.com" ifadesi mutlaka yer alacaktır. Sorularınızı bu başlıkta sorabilirsiniz. Kolay gelsin.

Kutlu Doğum Video - Klip Yarışması (2011)

Bir sene daha geçti ve o mübarek zaman dilimi olan Kutlu Doğum mevsimi heyecan ve bereketiyle geldi. Bu vesileyle Samanyolu Fanları'nın geleneksel Kutlu Doğum yarışmaları da başlamış oldu. "2011 Yılı Kutlu Doğum Video - Klip Yarışması" için çalışmalarınızı bekliyoruz. Çalışmalarınızı en geç 15 Nisan 2011 tarihine kadar başlık sahibine özel mesaj ile gönderebilirsiniz. Bu başlıkta veya forumun herhangi bir yerinde yayınlanan eserler yarışmaya alınmayacaktır, bu yüzden çalışmalarınızı teşhir etmeyin. Dereceye girenlere kitap hediye edilecektir. Çalışmaların bir köşesinde "www.samanyolufanlari.com" ifadesi mutlaka yer alacaktır. Sorularınızı bu başlıkta sorabilirsiniz. Kolay gelsin.


Katılmak için buraya tıkla.

19 Mart 2011 Cumartesi

Iyi Seyirler Kollama Setinde !!


Iyi Seyirler Kollama Setinde !!



Samanyolu Televizyonu’nun ilk MAGAZİN programı “İyi Seyirler”, bu hafta, dizi setlerini gezmeye devam ediyor. Beğeni ile izlenen Kollama adlı dizinin setine konuk olan Fırat Paşayiğit, ufak da olsa bir rol kapmayı başarıyor. Aksiyon dolu sahnelerde heyecanlanan Paşayiğit, çekimlerde zor anlar yaşıyor. İletişim Uzmanı Ali Saydam ile keyifli bir sohbet gerçekleştiren İyi Seyirler, Saydam’ın meslek hayatında yaşadığı ilginç anıları izleyicilerle paylaşacak. Yarışmacı olarak katıldığı Varlık Harikaları adlı program sonrası kendisi ile ayak üstü sohbet edilen Ali Saydam, önemli açıklamalarda bulunacak. Diğer yarışmacı Deniz Özerman ile yapılan kahkaha dolu sohbet ise programa renk katacak.


Fırat Paşayiğit'li 'Kollama' setinden özel görüntüler


Daha fazla bilgi için tıkla!

Kollama 120. Bölüm IZLE & Indir


Kollama 120. Bölüm IZLE & Indir


Resimlere tıkla!



Memduh, Arzu'yu sinsice hazırladığı tuzağa düşürmek üzere...




Indirmek için tıkla!
Geçmişteki sırlar aydınlanıyor Her hafta heyecan dolu bölümüyle ekrana gelen Kollama'da bu hafta yine heyecan dorukta... Gerçeği öğrenen Yiğit, Leyla ile yüz yüze gelmeye hazırdır. Leyla’yı bir türlü affedemeyen Yiğit, artık onunla aynı yerde çalışamayacağını anlar. Mazhar Bey’in nasihatleri ise Yiğit’in kafasını karıştırır. Bu arada ülkedeki huzuru bozmak isteyen karanlık güçler ise, Zeki Yahya’yı hedef alır. Zeki Yahya’yı yok etmek için hazırlık yapan Arzu, haince bir plan hazırlar. Memduh ise, Arzu’yu zor durumda bırakacak çalışmalarda bulunur. Aralarında geçen konuşmaları duyan Amir Necip’in hayatında birtakım değişiklikler olur.

18 Mart 2011 Cuma

Kollama 120. Bölüm Özet & Fragman


Kollama 120. Bölüm Özet & Fragman

Memduh, Arzu'yu sinsice hazırladığı tuzağa düşürmek üzere...



Geçmişteki sırlar aydınlanıyor
Her hafta heyecan dolu bölümüyle ekrana gelen Kollama'da bu hafta yine heyecan dorukta...
Gerçeği öğrenen Yiğit, Leyla ile yüz yüze gelmeye hazırdır. Leyla’yı bir türlü affedemeyen Yiğit, artık onunla aynı yerde çalışamayacağını anlar. Mazhar Bey’in nasihatleri ise Yiğit’in kafasını karıştırır.

Bu arada ülkedeki huzuru bozmak isteyen karanlık güçler ise, Zeki Yahya’yı hedef alır. Zeki Yahya’yı yok etmek için hazırlık yapan Arzu, haince bir plan hazırlar.

Memduh ise, Arzu’yu zor durumda bırakacak çalışmalarda bulunur. Aralarında geçen konuşmaları duyan Amir Necip’in hayatında birtakım değişiklikler olur.




10 Mart 2011 Perşembe

Kollama 119. Bölüm Özet & Fragman


Kollama 119. Bölüm Özet & Fragman


Yiğit, yaşadıkları karşısında şok olur! Hayatının en zor kararlarından birini vermek zorunda olan Yiğit, pes etmemekte kararlıdır. Eski meslektaşı tarafından tuzağa düşürülen Yiğit, yapılan tehdit ve şantajlara boyun eğmeyeceğini belirtir.Öfkesine yenilen Memduh, kendini kontrol edemez. Fatih'in gözlerinin önünde öldürülmesi, Yiğit'i şok etmiştir. Kendini büyük bir boşlukta hisseden Yiğit, Fatih'in yokluğuna alışamadan öğrendiği gerçeklerle iyice deliye döner. Gerçek dostunun kim olduğunu bir türlü anlayamaz ve oldukça zor günler geçirir.


Bu arada Arzu, Memduh'a daha yakın olmaya başlar. Böylece artık onun hakkında farklı şeyler düşünmeye başlar. Leyla ise kendisine verilen görevi başarıyla tamamlayamadığı için son derece üzgündür.







Fatih ölecek mi ?? Daha fazla bilgi için tıkla !!

4 Mart 2011 Cuma

Kollama 118. Bölüm IZLE & Indir



Kollama 118. Bölüm IZLE & Indir


3 Mart 2011 Perşembe

Endonezya'da muhteşem Türkçe Olimpiyatları final

Endonezya'da muhteşem Türkçe Olimpiyatları final



Uluslararası Türkçe Olimpiyatları yaklaştıkça olimpiyat heyecanı dünyanın dört bir yanındaki ülkeleri sarmaya başladı.
Bunlardan biri de Endonezya. Bu sene 9. düzenlenecek olan Uluslararası Türkçe Olimpiyatları Endonezya finali mühteşem bir organizasyon ile düzenlendi.
Endonezya ve Türkiye milli marşları ile başlayan gecede birbirinden yetenekli onlarca öğrenci hünerlerini gösterdi.
Türkiye'nin resmi makamlarının ve diplomatların katılımıyla gerçekleşen gecede Endonezya'lı öğrencilerin seslendirdiği şarkı ve şiirler büyük beğeni topladı..
Gecenin en renkli görüntüleri ise Endonezya milli kıyafetleri ile dans eden bu öğrenciler oldu...
Türk halk oyunlarının da gösterildiği gecede türk şarkıları da seslendirildi..
Uluslararası Türkçe Olimpiyatları Endonezya Final gecesinde konuklara bir de sürpriz vardi... Mehter takımı kıyafetleri ile sahneye çıkan öğrenciler Mehter marşını çaldı..
Final gecesinin sonunda ise Türkiye'de düzenlenecek olan 9. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları'na katılmaya hak kazanan öğrenciler sahneye davet edilerek ödüllendirildi.
Endonezya'lı öğrencilerin bu muhteşem gösterilerinin tamamını Pazar günü 21:30'da Mehtap TV'den de izlemek mümkün olacak.

Türkçe Olimpiyatları Endonezya finali 6 Mart`ta küre tv`de

Daha fazla bilgi icin tikla!

2 Mart 2011 Çarşamba

Kollama 118. Bölüm Özet & Fragman


Kollama 118. Bölüm Özet & Fragman



Pikeas, bildiği bazı gerçekler ile ilgili Leyla’yı tehdit eder. Her şeyi Yiğit’e söyleyebileceğini ima eder ve bu konuda kararlı olduğunu belirtir. Bu durum karşısında risk almak istemeyen Leyla, adam tutarak Pikeas’a gözdağı verir. Kişisel meseleler yüzünden, istihbarat servisi oldukça zor durumda kalır. Sorgulanmak için alınan birinin yaralanmasını, birileri devlet aleyhine kullanmak ister. Mazhar Bey, bu kritik olayın sorumlusunu bulup cezalandırmak için harekete geçer.

Memduh ise, Yiğit’i engelleyebilmek için en can alıcı planını gerçekleştirmiştir. Fatih’i kaçırarak O’nu adeta can evinden vurmuştur. Bu olayı öğrenen Yiğit, oldukça öfkelenir. Fatih’i tekrar görebilmesi için kendisine bazı talepler iletilir. Köşeye sıkıştığını hisseden Yiğit, ya tüm delilleri yakıp yok edecek ya da Fatih’i bir daha göremeyecektir.

Kollama, 118. bölümü ile 4 Mart Cuma 19:50'de Samanyolu TV'de ve aynı zamanda Küre TV'de...

Youtube gibi servislerden izlenen videolarla normal indirilen videolar kotadan aynı oranda düşürmektedir. En iyisi kota dostu, düşük mb ama kaliteli bölümleri indirmektir. onun için bu sitede size onları sunuyorum. İNDİRİN İZLEYİN ARŞİVİNİZDE DURMUŞ OLUR NORMAL İZLEME İLE AYNI DÜŞÜRÜYOR KOTAYI .