10 Mart 2011 Perşembe

Kollama 119. Bölüm Özet & Fragman


Kollama 119. Bölüm Özet & Fragman


Yiğit, yaşadıkları karşısında şok olur! Hayatının en zor kararlarından birini vermek zorunda olan Yiğit, pes etmemekte kararlıdır. Eski meslektaşı tarafından tuzağa düşürülen Yiğit, yapılan tehdit ve şantajlara boyun eğmeyeceğini belirtir.Öfkesine yenilen Memduh, kendini kontrol edemez. Fatih'in gözlerinin önünde öldürülmesi, Yiğit'i şok etmiştir. Kendini büyük bir boşlukta hisseden Yiğit, Fatih'in yokluğuna alışamadan öğrendiği gerçeklerle iyice deliye döner. Gerçek dostunun kim olduğunu bir türlü anlayamaz ve oldukça zor günler geçirir.


Bu arada Arzu, Memduh'a daha yakın olmaya başlar. Böylece artık onun hakkında farklı şeyler düşünmeye başlar. Leyla ise kendisine verilen görevi başarıyla tamamlayamadığı için son derece üzgündür.







Fatih ölecek mi ?? Daha fazla bilgi için tıkla !!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Youtube gibi servislerden izlenen videolarla normal indirilen videolar kotadan aynı oranda düşürmektedir. En iyisi kota dostu, düşük mb ama kaliteli bölümleri indirmektir. onun için bu sitede size onları sunuyorum. İNDİRİN İZLEYİN ARŞİVİNİZDE DURMUŞ OLUR NORMAL İZLEME İLE AYNI DÜŞÜRÜYOR KOTAYI .