24 Mart 2011 Perşembe

Kollama 121. Bölüm Özet & Fragman


Kollama 121. Bölüm Özet & Fragman



Kollama yine sürükleyici bir bölümle sizlerle... Arzu'nun gerçek yüzü ortaya çıkıyor... Zeki Yahya kurulan tuzağın kurbanı oluyor... Memduh ise ya Necip'i kullanıyor ya da ona gerçekten yardım ediyor... Kollama yeni bölümüyle Cuma akşamı Samanyolu TV'de...


Karanlık güçlerin hedefindeki Zeki Yahya, kendisine hazırlanan komplolar yüzünden baktığı davadan çekilmek zorunda kalır. Bu yüzden dava ile ilgili deliller başka bir savcıya emanet edilir. Amir Necip ise eşini Arzu'nun öldürdüğü ile ilgili delillere ulaşır.

Bu delilleri mahkemede kullanmayacak olan Necip, Sinan'a kendi kızının katilini açıklamaya karar verir. Sinan, bu acı gerçeğin kanıtı olan ses kaydını dinler.

Bu arada Baron ve Kaya Minik, istihbarat ile ilgili derin planlar yaparlar. Ya suç üstü yakalanacaklar, ya da başarılı olacaklardır.



Hepsi ve daha fazlası 25 Mart 2011 Cuma akşamı 19:50'de Kollama'nın yeni bölümüyle Samanyolu TV'de.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Youtube gibi servislerden izlenen videolarla normal indirilen videolar kotadan aynı oranda düşürmektedir. En iyisi kota dostu, düşük mb ama kaliteli bölümleri indirmektir. onun için bu sitede size onları sunuyorum. İNDİRİN İZLEYİN ARŞİVİNİZDE DURMUŞ OLUR NORMAL İZLEME İLE AYNI DÜŞÜRÜYOR KOTAYI .