24 Şubat 2011 Perşembe

Kollama 117. Bölüm Özet & Fragman

Kollama 117. Bölüm Özet & Fragman

Siyasete iyiden iyiye ısınan Pikeas'a tüm yolları açmak için, çok önemli bir isme suikast düzenlenmiştir. Ülke gündemine bomba gibi düşen bu olay sonrasında Memduh ile Yiğit karşı karşıya gelir. Eskiden çok iyi arkadaş olan bu ikili, şimdilerde düşman olmuştur. Ancak Memduh, geri adım atmaya hiç niyetli değildir.

Oldukça acımasızlaşan Memduh, farklı planlar peşindedir. Yiğit ve Amir Necip'in yakalanmasını sağlayarak onların işkence odasına alınması için çalışmaktadır. Köşeye sıkışan Yiğit ve Necip'i oldukça zor anlar beklemektedir.

Bu arada Azize'nin güzel sözlerle kandırdığı iki genç, tüm ekipmanlarını hazırlamışlardır. Hazırlanan hain planın bir parçası olduklarının farkında olmayan gençler, eylemin gerçekleşeceği günü beklemektedirler. Büyük bir sabırsızlıkla, bombalı plan için hazırlıklarını tamamlamaya devam ederler.

Rana'nın intikamını almaya kararlı olan Memduh, Arzu'ya ilk mesajı göndermiştir. Fakat aklında daha farklı bir şey vardır. Bunu gerçekleştirmek için, eski dostu Yiğit'i durdurması gerektiğini bilmektedir. Onu ancak tek bir şey engelleyebilir. Bunun ne olduğunu çok iyi bilen Memduh, Yiğit'i can evinden vurmaya hazırlanır.

Tüm bu olaylar olup biterken, hiç hesapta olmayan şeyler gerçekleşir. Hiç ummadığı biriyle karşılaşacak, geçmişte yaptıklarının hesabını verecektir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Youtube gibi servislerden izlenen videolarla normal indirilen videolar kotadan aynı oranda düşürmektedir. En iyisi kota dostu, düşük mb ama kaliteli bölümleri indirmektir. onun için bu sitede size onları sunuyorum. İNDİRİN İZLEYİN ARŞİVİNİZDE DURMUŞ OLUR NORMAL İZLEME İLE AYNI DÜŞÜRÜYOR KOTAYI .