16 Şubat 2011 Çarşamba

Kollama 116. Bölüm Özet & Fragman

Kollama 116. Bölüm Özet & Fragman



Resimlere tıkla oyuncular hakkında ayrıntılı bilgiye ulaş!




Pikeas'ın hedeflerine ulaşması için, bir suikast daha gerekir...


Çok büyük bir eylem gerçekleştirmesi için birlikte hareket ettikleri kişiler tarafından kaçırılan Vatoz, artık hedeflerini büyütmüştür. Barut'tan aldığı talimatları eksiksiz olarak yerine getiren Vatoz, planlarını tamamlamak üzeredir. Yaptığı plan, hiçbir sorun yaşanmadan gerçekleşirse, ülke gündemi şok bir olayla sarsılacaktır.

İnsanların devlete olan güvenlerini azaltacak hatta yok edecek bu hain planı öğrenen Yiğit ve Amir Necip, eylemi engellemek için çalışmaktadırlar. Ancak gizli bir isim, onları uzaktan adım adım takip etmektedir. Başbakanlık hayalleri kuran Pikeas'ın bu hedefinin gerçekleşmesi için bir kez daha üzücü bir olayın yaşanması gerekecektir. Siyaset dünyasından ülkesi için çalışan bir isme suikast düzenlenmesi kararlaştırılır.

Sağlanmaya çalışan güven ortamı, bu planlar yüzünden hepten bozulacak, Pikeas için tüm kapılar aralanacaktır.




Daha fazla bilgi için tıkla !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Youtube gibi servislerden izlenen videolarla normal indirilen videolar kotadan aynı oranda düşürmektedir. En iyisi kota dostu, düşük mb ama kaliteli bölümleri indirmektir. onun için bu sitede size onları sunuyorum. İNDİRİN İZLEYİN ARŞİVİNİZDE DURMUŞ OLUR NORMAL İZLEME İLE AYNI DÜŞÜRÜYOR KOTAYI .