6 Şubat 2011 Pazar

Kollama 114. Bölüm Özet & Fragman


Kollama 114. Bölüm

ÖZET

İstihbarata sürpriz isim!

Pikeas'a siyaset dünyasında yer açabilmek için düzenlenen suikast, tüm ülkede belirsizliğe neden olur. Siyaset dünyası, Pikeas'ın adaylığını açıklamasıyla iyice karışır. Halkın yoğun olduğu bölgelerde çatışmalar düzenleyen Vatoz, Yiğit'in yürüttüğü bir operasyonla yakalanır. Ülke genelini kapsayan çok önemli bir operasyonu gerçekleştirmek için kendisinin çok önemli olduğunu düşünen Vatoz, karanlık güçlerin kendisini desteklemesini bekler.

Bu arada Pikeas, yeni sürece büyük bir hevesle hazırlanmaktadır. Mazhar Bey, tedavisine devam etmekte ancak eski gücüne kavuşması için zamana ihtiyaç duymaktadır. Bu durumda, Yiğit'e de yardım edememektedir. Oldukça zor bir dönemden geçen Yiğit'e sürpriz bir isimden büyük bir destek gelir. Öldü zannedilen bir isim, istihbarata geri döner. Tüm gizemleriyle geri dönen bu kişi, herkesi şok edecektir.


FRAGMAN


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Youtube gibi servislerden izlenen videolarla normal indirilen videolar kotadan aynı oranda düşürmektedir. En iyisi kota dostu, düşük mb ama kaliteli bölümleri indirmektir. onun için bu sitede size onları sunuyorum. İNDİRİN İZLEYİN ARŞİVİNİZDE DURMUŞ OLUR NORMAL İZLEME İLE AYNI DÜŞÜRÜYOR KOTAYI .