6 Şubat 2011 Pazar

Kollama 111. Bölüm Özet & Fragman


Kollama 111. Bölüm

ÖZET


Pikeas, çanta dolusu parayı almak için anlaştığı adamlarla deniz kenarında buluşur. Her şey, yolunda gibi gözükürken, hiç ummadığı bir gelişme meydana gelir. Yiğit ve diğer mülteciler, bomba yüklü gemiden son anda kurtulmuştur. Hemen buluşma yerine giden Yiğit tarafından köşeye sıkıştırılan Pikeas, kaçak yollarla Türkiye’ye getirttiği mültecilerin de etrafını sardığını görünce ne yapacağını bilemez. istihbarat elde edebilmek için Pikeas’ı konuşturmaları gerektiğini anlayan Yiğit, ona yardım edecek, intikam almak isteyen mültecilerin elinden onu kurtaracaktır.

Bu arada, Nurbanu için gerekli organ bulunmuş, hastanede heyecanlı bir bekleyiş başlamıştır. Herkes, merakla ameliyat sonucunu beklemektedir. Her şey tam açıklığa kavuşacakken, hiç umulmadık gelişmeler olur. Mazhar Bey’in çok güvendiği bir ismin ajan olduğu anlaşılınca bütün hesaplar altüst olur.

Bütün bu karanlık sistemin arkasındaki Maviş ise, emniyet birimlerini zora sokacak planlar hazırlamaktadır. Kendi adamlarını gözden çıkararak, sistemi koruma altına almayı düşünmektedir.

Bu arada, Leyla, Yiğit’e ilk kez bu kadar yakınlaşmıştır. Kendi sonuna ilerlerken sakladığı en büyük sırrı, Yiğit’e söylemeye karar verir


FRAGMAN






Daha fazla bilgi için tıkla !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Youtube gibi servislerden izlenen videolarla normal indirilen videolar kotadan aynı oranda düşürmektedir. En iyisi kota dostu, düşük mb ama kaliteli bölümleri indirmektir. onun için bu sitede size onları sunuyorum. İNDİRİN İZLEYİN ARŞİVİNİZDE DURMUŞ OLUR NORMAL İZLEME İLE AYNI DÜŞÜRÜYOR KOTAYI .