9 Aralık 2009 Çarşamba

Kollama'nın Romanı Yazılmalı...

Samanyolu TV’nin kendi yapımı başarılı projesi Kollama, bütün aksiyonu ile seyircileri ile buluşmaya devam ediyor. Kollama’ nın sıkı takipçileri beğeni mesajlarını göndermeyi ihmal etmezken yetkililere “bu dizinin romanını yazın” diye istekte bulunuyor.

Dizinin sanat, kostüm, makyaj aşaması büyük bir titizlik ve hızla hazırlanırken, projeye yeni katılan yönetmen Barış Yöş, “Diziye kolay adapte oldum, ekip çok sıcak ve samimi. Senaryo ise heyecan verici böyle olunca çabuk ısındım” dedi.

Dizide Rana rolüyle gönüllere giren Deniz Evrenol ise “ Dizi gerçekten çok etkileyici. Bugünkü sette Ümraniye Evlendirme Dairesindeyiz. Burası geçen sezon Halime’nin şehit edildiği yer. O gün yaşananlar rol bile olsa, burayı görünce kötü oluyorum. Tüylerim diken diken oluyor. Rol yapmadığımızı, olayları bizzat yaşadığımızı buradan da anlıyorum” dedi.

Rol gereği gelinlik giyen Melike rolüyle Yeliz Şar’ın nikâh çekimlerinde oldukça heyecanlı olduğu dikkat çekti. Sizi gerçek hayatta ne zaman gelinlikli göreceğiz sorusuna yakınlarda neden olmasın diyen güzel oyuncu daha sonra her şeyin kader kısmet olduğunu hatırlattı. Kollama’da artan aksiyon Yeliz Şar’ın da kilo vermesine sebep olmuş. Günün çoğunluğunu sette geçiren oyuncu oldukça yoğun olduğunu, kilo verdiğini ama bu dizinin izleyicilerinin her türlü fedakârlığı fazlasıyla hak ettiğini söyledi.

İzleyicilerin Kollama’nın romanı yazılsın isteğini duyan Orhan Bıyıklı ise “Çok yerinde bir istek olmuş, bu aksiyon, bu macera görsel olduğu kadar yazılı da etkileyici olur” dedi.

Bu arada Halime’nin ölümünün ardından Halime tekrar diziye dönsün mesajlarıyla aylarca bu istekte direten seyirci artık Melike’ye ısındı. Öyle ki Melike’nin ölümle yüz yüze geleceğini düşünen izleyici “lütfen senarist Melike’yi öldürme” diye kanala mesajlar atıyor. Tabiî ki kimse Halime’yi unutmadı fakat artık bu gerçeğe alışan izleyici Melike, Erkenkondu’ nun ne olduğunu anlasın, bu yoldan dönüp iyi bir insan olarak Yiğit ile evlensin mutlu mesut yaşasınlar istiyor. Fakat Kollama, izleyeni hayrete düşüren incelikler ve muhteşem akışı ile izleyiciyi daha çok kendine bağlayacağa benziyor..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Youtube gibi servislerden izlenen videolarla normal indirilen videolar kotadan aynı oranda düşürmektedir. En iyisi kota dostu, düşük mb ama kaliteli bölümleri indirmektir. onun için bu sitede size onları sunuyorum. İNDİRİN İZLEYİN ARŞİVİNİZDE DURMUŞ OLUR NORMAL İZLEME İLE AYNI DÜŞÜRÜYOR KOTAYI .